Feestwinkel Fedoki start met 'Vandaag besteld, vandaag geleverd'

Let op!!   Alleen in Meppel

Meppel - Feestwinkel Speciaalzaak Fedoki uit Meppel is volop bezig de winkel en de bijbehorende service aan te passen aan de wensen en behoeften van consumenten anno 2017. Naast een goed en breed assortiment, deskundig advies, ruime openingstijden, een levendige Facebookpagina en een overzichtelijke webwinkel voegt de speciaalzaak vanaf deze maand de service ‘Vandaag besteld, vandaag geleverd’ toe aan haar dienstenpakket.

Iedereen die via de website www.fedoki.nl voor 14.00 uur een bestelling plaatst en tijdens het afrekenen kiest voor 'afleveren Meppel' krijgt de bestelling dezelfde dag voor 20.00 uur geleverd. De kosten hiervoor bedragen 2,95 euro. "Als er onverhoopt iets niet op voorraad is nemen we gelijk contact op", legt eigenaresse Jenneke de Boer uit.

"Consumenten kopen steeds meer online en hebben vaak minder tijd om te gaan winkelen. Grote online retailers springen daar handig op in en bieden de mogelijkheid om de bestelde artikelen dezelfde dag nog te leveren", vertelt Jenneke. "Ditzelfde willen wij doen met al onze feestartikelen in Meppel."

"Wij gaan starten met 'Vandaag besteld, vandaag geleverd' in Meppel (postcodegebied 7941 - 7944), maar het kan maar zo zijn dat we de service later uitbreiden naar de omliggende plaatsen", aldus Jenneke.

Jenneke blijft niet stilzitten en ziet naast het uitbreiden van haar dienstenpakket een enorme meerwaarde in samenwerking. "Door samenwerking kunnen wij als winkeliers ervoor zorgen dat er meer mensen naar Meppel en omstreken komen." Het is niet voor niets dat Fedoki meedoet met het spaarprogramma Doddledays. "Met onze spaarpas kunnen mensen bijvoorbeeld ook sparen bij Speelgoed Laanstra, Buongiorno, POBO PartsNL of Paintdiscount." Doddledays ondersteunt de aangesloten ondernemers op het gebied van marketing. "Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld via narrowcasting ook in elkaars winkels adverteren", zegt Jenneke.

In samenwerking met Big Fun verhuur uit Hasselt verhuurt Fedoki Sarah en Abraham poppen en een lasergame voor kinderen. Ook maakt het Meppeler bedrijf ballonnenzuilen voor iedere gelegenheid, beschikt het over een ruim assortiment huismerk ballonnen en bent u er aan het juiste adres voor kinderverkleedkleding, professionele schmink van Grimas en de reguliere cadeau- en feestartikelen.

(Foto: Marco Havers)

© 2015 - 2024 Fedoki Feestwinkel Speciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel